Postani član

Slika /slike/naslovne/Postani clan.JPG
Za tebe svi - slogan je Zaklade policijske solidarnosti, koja je osnovana radi pružanja pomoći prilikom svih oblika stradavanja i ugrožavanja socijalnog položaja policijskih službenika te humanitarnog djelovanja i potpore policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova.

Više o djelovanju Zaklade doznajte ovdje.

Predviđeno je da jedan od većih novčanih prihoda Zaklade policijske solidarnosti budu dobrovoljni prilozi policijskih službenika MUP-a, koji se kontinuirano odbijaju od neto iznosa njihove mjesečne plaće, i to na temelju pisane dragovoljne izjave.
Trenutno oko 14.269 ili 71 posto policijskih službenika izdvaja novac za Zakladu.
Zaklada policijske solidarnosti poziva i ostale policijske službenike da se učlane u Zakladu i time doprinesu solidarnosti, posebno prema onim kolegicama i kolegama i članovima njihove obitelji kojima je pomoć najpotrebnija. Minimalni iznos samodoprinosa je 1 eur.

Policijski službenici osnovne informacije o Zakladi policijske solidarnosti mogu dobiti na Policijskoj akademiji, gdje se nalazi ured Zaklade (III. paviljon, I. kat, soba 4, na telefon: 01/2426-260, 099/4224-735 radnim danom od 7 do 15 sati ili na e-mail: policijska_zaklada@mup.hr.
 
Izjavu kojom izražavate svoju suglasnost za dragovoljno izdvajanje dijela plaće za fond Zaklade možete preuzeti ovdje ili dobiti u Zakladi policijske solidarnosti.