3. MEMORIJAL IVANA TODORIĆA

Slika /2023 godina/03/memorijal Ivana Todorića logo, fotka.png

Memorijal Ivana Todorića održat će se krajem rujna


otvorene prijave za utrku
 
Kako bi se obilježilo sjećanje na stradalog Ivana u prometnoj nesreći prilikom odlaska na svoje radno mjesto 22. rujna 2018. godine, Policijska uprava istarska u suradnji s Atletskim savezom Istre, Regionalnim klubom IPA Istra, Udrugom specijalne jedinice policije BAK Istra i Turističkom zajednicom grada Pule, povodom Dana policije i treće godišnjice smrti policijskog službenika Ivana Todorića, organiziraju memorijalnu utrku na području Valbandona i Štinjana, te promoviraju sportski duh kroz zabavu i druženje.
 
Osim što se utrkom želi odati počast Ivanu, ona ima i humanitarni karakter, s obzirom da je sav prihod od utrke namijenjen Zakladi policijske solidarnosti, koja je osnovana zbog pružanja pomoći prilikom svih oblika stradavanja i ugrožavanja socijalnog položaja policijskih službenika i članova njihove najuže obitelji.
 
Memorijal Ivana Todorića održat će se krajem rujna.
 
Pozivamo sve trkače i one koji žele prošetati ili potrčati stazom da se uključe u ovu humanitarnu utrku i da svi zajedno odamo počast jednom poštenom i izuzetnom policajcu, dobrom čovjeku, koji je prerano napustio svoju obitelj, prijatelje i kolege!

Stranica