4. MEMORIJAL IVANA TODORIĆA

Slika /2024/memorijal Ivana Todorića logo, fotka.png

Pozivamo sve trkače i one koji žele prošetati ili potrčati stazom da se uključe u ovu humanitarnu utrku i da svi zajedno odamo počast jednom poštenom i izuzetnom policajcu, dobrom čovjeku, koji je prerano napustio svoju obitelj, prijatelje i kolege!

Kako bi se obilježilo sjećanje na stradalog policijskog službenika Ivana Todorića u prometnoj nesreći prilikom odlaska na svoje radno mjesto 22. rujna 2018. godine, Policijska uprava istarska u suradnji s Atletskim savezom Istre, Regionalnim klubom IPA Istra, Udrugom specijalne jedinice policije BAK Istra i Turističkom zajednicom grada Pule, povodom četvrte godišnjice smrti, organiziraju memorijalnu utrku na području Valbandona i Štinjana, te promoviraju sportski duh kroz zabavu i druženje.

Humanitarna utrka 4. Memorijal Ivana Todorića održat će se u subotu, 14. rujna 2024. godine u 10 sati sa startom i ciljem u bivšem policijskom kampu u Valbandonu, odakle će se trkači uputiti uz more prema štinjanskim tvrđavama. Sudionici mogu birati između dvije staze: glavne utrke od 11.300 metara ili rekreativne utrke od 2.209 metara, a natjecat će se u kategoriji građana i kategoriji policije.

Osim što se utrkom želi odati počast Ivanu, ona ima i humanitarni karakter, s obzirom da je sav prihod od utrke namijenjen Zakladi policijske solidarnosti, koja je osnovana zbog pružanja pomoći prilikom svih oblika stradavanja i ugrožavanja socijalnog položaja policijskih službenika i članova njihove najuže obitelji.

Za više informacija:
https://istarska-policija.gov.hr/vijesti/vijesti/otvorene-prijave-za-4-memorijal-ivana-todorica/34924
 
ZA TEBE - SVI!

Pisane vijesti