„Holjevka“: Rezultati 2. atletske humanitarne utrke

  • Slika /slike/holjevka_2016_03.jpg
  • Slika
  • Slika

U utrci je sudjelovalo tisuću trkača, a tristo sudionika utrke bili su polaznici Policijske akademije i djelatnici MUP-a.

Foto: MUP 

S Mosta Slobode u nedjelju, 6. ožujka u 11 sati startala je  2. atletska humanitarna utrka na deset kilometara „Holjevka“. Utrku je organizirao Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti.

U utrci je sudjelovalo tisuću trkača, a tristo sudionika utrke bili su polaznici Policijske akademije i djelatnici MUP-a. Dio sredstava od startarine  Zagrebački atletski savez donirat će Zakladi policijske solidarnosti za pružanje pomoći policijskim službenicima.

Ukupni pobjednik  u muškoj kategoriji je Srđan Samardžić s rezultatom 0:32:10, dok je u ženskoj kategoriji pobjednica Matea Parlov s rezultatom 0:37:09.

U kategoriji policijskih službenika seniora rezultati su sljedeći:

1.            Marko Sambol

2.            Krešimir Šimić

3.            Dejan Aman

Policijske seniorke trčale su redom:

1.            Marina Valentić

2.            Josipa Vujić

3.            Ivana Baković

U kategoriji policijskih veterana najbrže je trčao Tomislav Gulan, drugo mjesto zauzeo je Ivan Marić-Blekić, a treće Mario Sever.  Kod žena policijskih veteranki  najbrža je bila Ines Matec Mamuzić, drugo mjesto zauzela je Anamarija Alić, a treće Vesna Pavlin.



Pisane vijesti