Knjigama do osmijeha

Slika /slike/knjigama_do_osmijeha.jpg

Danas je Zaklada policijske solidarnosti u sklopu akcije „Knjigom do osmijeha“ uručila knjige dječjem vrtiću u Velikoj. Načelnik policijske akademije Dubravko Novak je uz prisustvo načelnika PU požeško-slavonske i načelnika općine Velika Vlade Bobana uručio prigodne knjige ravnateljici vrtića Miri Adžić 

Danas je Zaklada policijske solidarnosti u sklopu akcije „Knjigom do osmijeha“ uručila knjige dječjem vrtiću u Velikoj. Načelnik policijske akademije Dubravko Novak je uz prisustvo načelnika PU požeško-slavonske i načelnika općine Velika Vlade Bobana uručio prigodne knjige ravnateljici vrtića Miri Adžić. 

Također su knjige uručene i rodilištu pakračke bolnice gdje je  potpredsjednica Zaklade policijske solidarnosti i voditeljica Muzeja Policije Helena Biočić prilikom današnje posjete zajedno s voditeljicom Službe za razvoj policijskog obrazovanja na Policijskoj Akademiji Mirjanom Abramović te uz nazočnost načelnika Policijske postaje Pakrac Roberta Hrastića, policijske službenice u službi za razvoj Marije Šikić i glasnogovornice PU požeško-slavonske Nikoline Janković donirala knjižice savjeta za roditelje, odgajatelje i sve one koji rade s djecom. Ravnateljica pakračke bolnice Marina Major se zahvalila na vrijednoj donaciji ističući kako će ona zasigurno biti od velike koristi napomenuvši kako roditeljstvo ne dolazi s nekakvim uputama te da svi budući roditelji pokušavaju na neki način saznati odgovore na pitanja koja ih zanimaju. U pakračkom se rodilištu godišnje rodi oko pet stotina novorođenčadi, a današnja policijska delegacija je imala priliku posjetiti novorođenu djevojčicu koja se rodila danas oko 11:15h i pritom darovati njezine roditelje s knjižicama savjeta.



Pisane vijesti