„Knjigama do osmjeha“ u Senju

Slika topvijesti/2012/lipanj/senj01.jpg

U sklopu projekta „Knjigama do osmjeha“ danas, danas je Zaklada policijske solidarnosti darovala knjige i slikovnice Gradskoj knjižnici i Dječjem vrtiću u Senju. 

Foto: PU ličko-senjska

U sklopu projekta „Knjigama do osmjeha“ danas, danas je Zaklada policijske solidarnosti darovala knjige i slikovnice Gradskoj knjižnici i Dječjem vrtiću u Senju. U ime Zaklade knjige i slikovnice uručili su upravitelj Zaklade i savjetnik ministra unutarnjih poslova Dubravko Novak, tajnica Zaklade Helena Biočić, zamjenik načelnika Policijske uprave ličko-senjske Josip Dujmović i pomoćnik načelnika Policijske postaje Senj Zlatkom Matičićem.   

Gradskoj knjižnici Senj i Dječjem vrtiću „Travica“ darovano je po 120 knjiga i slikovnica, a uz predstavnike tih ustanova uručivanju knjiga bili su prisutni gradonačelnik Grada Senja Darko Nekić i njegov zamjenik Miroslav Prpić. 

Dubravko Novak je istaknuo da je cilj projekta „Knjigama do osmjeha“ darivanje knjiga i slikovnica ustanovama koje skrbe o djeci na području svake policijske uprave, te da na taj način Ministarstvo unutarnjih poslova želi dodatno pokazati i svoj odgovoran odnos prema široj društvenoj zajednici.

U ime Grada Senja i ustanova kojima su knjige darovane zahvalili su se gradonačelnik Darko Nekić, ravnateljica Gradske knjižnice Marijana Ćorić i predstavnica Dječjeg vrtića Anita Orlić.



Pisane vijesti