Knjige i slikovnice u vrtiću i školi u Ivanskoj

Slika topvijesti/2012/listopad/zaklada/vrtic2.JPG

Knjige i slikovnice primile su ravnateljica DV Ivančica Silvana Medač i ravnateljica OŠ Ivanska Nada Veselski koje su zahvalile na ovoj vrijednoj donaciji. Na popunjavanju fundusa školske knjižnice zahvalila je i knjižničarka Marija Kuštan.

Projektom darivanja knjiga nazvanim „Knjigama do osmijeha“, Zaklada policijske solidarnosti proširila je svoje humanitarno djelovanje u još dvije ustanove koje brinu i skrbe o djeci.

Upravitelj Zaklade policijske solidarnosti Dubravko Novak, načelnik Odjela policije PU bjelovarsko-bilogorske Dražen Prapotnik te načelnik PP Čazma Mirko Cindrić posjetili su Dječji vrtić Ivančica i Osnovnu školu Ivanska u Ivanskoj. Humanitarnom projektu pridružio se i načelnik općine Ivanska Šima Strmota. U svom obraćanju, upravitelj Novak kazao je kako ova humanitarna akcija pokazuje kako policija nije samo represivni aparat, već i institucija koji pomaže zajednici.

Knjige i slikovnice primile su ravnateljica DV Ivančica Silvana Medač i ravnateljica OŠ Ivanska Nada Veselski koje su zahvalile na ovoj vrijednoj donaciji. Na popunjavanju fundusa školske knjižnice zahvalila je i knjižničarka Marija Kuštan, a djeca koja pohađaju vrtić i školu priredili su kratki umjetnički program koji je razveselio sve prisutne.

Akcija „Knjigama do osmijeha“ nastavit će se provoditi na području svih policijskih uprava.



Stranica