Ljetni kamp 2019. u Valbandonu

Slika /2019/valbandon.jpg

Zaklada policijske solidarnosti i ove godine organizira ljetovanje za djecu policijskih službenika

Zaklada policijske solidarnosti i ove godine organizira ljetovanje za djecu policijskih službenika. Ljetovanje će se organizirati u odmaralištu Ministarstva unutarnjih poslova, UJ Valbandon, od 22. do 30. lipnja 2019. godine, za djecu osnovnoškolskog uzrasta, od 4. razreda do završenog 8. razreda osnovne škole.

Djeca će biti smještena u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama i imat će četiri obroka dnevno (doručak, ručak, užinu i večeru). Prijevoz će biti organiziran kombijima iz policijskih uprava do Zagreba pa autobusima do Valbandona ili direktno do Valbandona.
 
Za djecu je predviđen svakodnevni program, koji će osim kupanja i sunčanja obuhvatiti i različite oblike igara, natjecanja, radionica, izlete i dr. Za sportske (igre, natjecanja, školu plivanja, radionice) i druge slobodne aktivnosti brinut će se animatori i odgajatelji. O medicinskoj skrbi djece brigu će voditi zdravstveni djelatnik. Djeca će biti putno i zdravstveno osigurana.
 
Zainteresirani policijski službenici djecu za ljetovanje prijavljuju Komisijama Zaklade policijske solidarnosti (n/p predsjednicima Komisija), osnovanim u svim policijskim upravama, Ravnateljstvu policije i MUP-u u sjedištu (popis Komisija dostupan je na internetskoj stranici Zaklade policijske solidarnosti u rubrici Dokumenti).  
     
Komisije Zaklade napravit će prema prioritetu popis djece koju predlažu i dostaviti Upravnom odboru podatke o djeci najkasnije do 2. svibnja 2019. godine na e-mail adresu policijska_zaklada@mup.hr.
 
Prednost imaju djeca koja dolaze iz obitelji slabijega imovinskog statusa, koja nemaju prilike ići na ljetovanje s roditeljima, djeca samohranih roditelja ili ona čiji je samo jedan roditelj u radnom odnosu, djeca koja su iz višečlanih obitelji te ona koja još nisu ljetovala u organizaciji Zaklade.
 
Sve troškove prijevoza, boravka i prehrane snosi Zaklada policijske solidarnosti.
 

Stranica