„Ljetni kamp“ Zaklade policijske solidarnosti – Valbandon 2024.

Slika /2023 godina/03/IMG-20230526-WA0000.jpg

Zaklada policijske solidarnosti i ove godine organizira ljetovanje za djecu policijskih službenika

Ljetovanje djece organizirat će se u odmaralištu Ministarstva unutarnjih poslova, UJ Valbandon, od 22. do 30. lipnja 2024. godine.

Prijevoz će biti organiziran iz Policijskih uprava bjelovarsko-bilogorske, brodsko-posavske, osječko-baranjske, požeško-slavonske, sisačko-moslavačke i vukovarsko-srijemske do Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“, pa autobusom do Valbandona.

Djeca iz Policijskih uprava dubrovačko-neretvanske, splitsko-dalmatinske i ličko-senjske dolaze direktno do Valbandona organiziranim prijevozom. Roditelji djece iz Ravnateljstva policije i PU zagrebačke sami dovoze djecu u Policijsku akademiju „Prvi hrvatski redarstvenik“.
 
Polazak iz Policijske akademije predviđen je 22. lipnja u 9 sati, a povratak 30. lipnja oko 13 sati (polazak iz Valbandona je predviđen u 9,30 sati).
 
Za djecu će se organizirati svakodnevni program koji će osim kupanja i sunčanja obuhvatiti i različite oblike igara, natjecanja, radionica, izlete i dr. Za sportske (igre, natjecanja, školu plivanja, radionice) i druge slobodne aktivnosti brinuti će animatori i odgajatelji. O medicinskoj skrbi djece brigu će voditi zdravstveni djelatnik. Djeca će biti putno osigurana.
 
Preporučujemo da djeca ponesu slijedeće stvari:
sportska odjeća i obuća; kape; šeširi; ručnik za plažu; kupaći kostimi; sredstvo za zaštitu od sunca; sprejeve za zaštitu od komaraca; zdravstvena iskaznica; toaletni pribor (šampon za tuširanje i kosu, pasta i četkica za zube); toplija odjeća (trenirke); lijekovi (ukoliko dijete mora svakodnevno piti terapiju).
 
Osobe koje će biti s djecom i koje možete kontaktirati su Suzana Nikšić, mob: 099/4224-735, spec. 81 480 i Helena Jelinek Mareljić mob: 099/21 88 843, spec. 85 002.
 
Pozivamo sve da prate našu morsku avanturu na Facebook-u Zaklade!
 

Pisane vijesti