Ljetovanje djece policijskih službenika u Valbandonu

Slika /slike/ljetni_kamp.jpg

Zaklada policijske solidarnosti i ove godine organizira ljetovanje za djecu policijskih službenika

Ljetovanje će se organizirati u odmaralištu Ministarstva unutarnjih poslova u Valbandonu od 23. lipnja do 1. srpnja 2018. godine za djecu osnovnoškolskog uzrasta, od 4. razreda do završenog 8. razreda osnovne škole.

Djeca će biti smještena u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama i imati će četiri obroka dnevno (doručak, ručak, užinu i večeru). Prijevoz će biti organiziran kombijima iz Policijskih uprava do Zagreba ili direktno do Valbandona.

Za djecu je predviđen bogati program koji će osim kupanja i sunčanja obuhvatiti i različite igre, natjecanja, izlete i dr. Za sportske i druge aktivnosti će se brinuti animatori i odgajatelji, a o medicinskoj skrbi djece brigu će voditi zdravstveni djelatnik. Djeca će biti putno i zdravstveno osigurana.

Zainteresirani policijski službenici djecu za ljetovanje mogu prijaviti Komisijama Zaklade policijske solidarnosti, osnovanim u svim Policijskim upravama, Ravnateljstvu policije i MUP-u u sjedištu.

Komisije Zaklade napraviti će odabir djece koju predlažu i dostaviti Upravnom odboru podatke najkasnije do 15. svibnja 2018. godine na e-mail adresu: policijska_zaklada@mup.gov.hr.

Prednost imaju djeca koja dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog statusa, koja nemaju prilike ići na ljetovanje s roditeljima, djeca samohranih roditelja ili ona čiji je samo jedan roditelj u radnom odnosu te ona koja još nisu ljetovala u organizaciji Zaklade. Sve troškove prijevoza, boravka i prehrane snosi Zaklada policijske solidarnosti.



Pisane vijesti