Ljetovanje djece policijskih službenika u Valbandonu

Slika /2023 godina/03/IMG-20230526-WA0000.jpg

Zaklada policijske solidarnosti i ove godine organizira ljetovanje za djecu policijskih službenika

Kao što Vam je poznato ljetovanje će se organizirati u odmaralištu Ministarstva unutarnjih poslova, UJ Valbandon, u terminu od 23. do 30. lipnja 2023. godine.
Prijevoz će biti organiziran kombijima iz Policijskih uprava bjelovarsko-bilogorske, brodsko-posavske, krapinsko-zagorske, osječko-baranjske, požeško-slavonske, sisačko-moslavačke, varaždinske i vukovarsko-srijemske do Zagreba – Policijske akademije, pa autobusom do Valbandona ili direktno do Valbandona djeca iz Policijskih uprava dubrovačko-neretvanska, ličko-senjska, šibensko-kninske i istarske. Roditelji djece iz PU zagrebačke sami dovoze djecu u Policijsku akademiju.
 
Polazak iz Policijske akademije predviđen je 23. lipnja u 9 sati, a povratak 30. lipnja oko 13 sati (polazak iz Valbandona je predviđen u 9,30 sati).
 
Za djecu će se organizirati svakodnevni program koji će osim kupanja i sunčanja obuhvatiti i različite oblike igara, natjecanja, radionica, izlete i dr. Za sportske (igre, natjecanja, školu plivanja, radionice) i druge slobodne aktivnosti brinuti će animatori i odgajatelji. O medicinskoj skrbi djece brigu će voditi zdravstveni djelatnik. Djeca će biti putno osigurana.
 
Preporučujemo da djeca ponesu slijedeće stvari:
sportska odjeća i obuća; kape; šeširi; ručnik za plažu; kupaći kostimi; sredstvo za zaštitu od sunca; sprejeve za zaštitu od komaraca; zdravstvena iskaznica; toaletni pribor (šampon za tuširanje i kosu, pasta i četkica za zube); toplija odjeća (trenirke); lijekovi (ukoliko dijete mora svakodnevno piti terapiju).
 
Osobe koje će biti s djecom i koje možete kontaktirati su Suzana Nikšić, mob: 099/4224-735, spec. 81 480 i Helena Jelinek Mareljić mob: 099/21 88 843, spec. 85 002.
 
Pozivamo sve da prate našu morsku avanturu
na Facebook-u Zaklade!
 

Stranica