Ljetovanje djece policijskih službenika u Valbandonu

Slika /slike/ljetovanje_djece.jpg

Zainteresirani policijski službenici djecu za ljetovanje mogu prijaviti komisijama Zaklade osnovanim u svim PU, Ravnateljstvu policije i MUP-u sjedištu.

Zaklada policijske solidarnosti i ove godine organizira ljetovanje za djecu policijskih službenika. Ljetovanje će se organizirati u MUP-ovom odmaralištu u Valbandonu u terminu 21.-30. lipnja 2017. za djecu osnovnoškolskog uzrasta, od završenog 4.- 8. razreda. Djeca će biti smještena u 2-krevetnim, 3-krevetnim ili 4-krevetnim sobama i imat će četiri obroka dnevno (doručak, ručak, užinu i večeru).

Za djecu je predviđen svakodnevni program koji će osim kupanja i sunčanja obuhvatiti i različite oblike igara, natjecanja, radionica, izlete i dr. Za sportske (igre, natjecanja, školu plivanja i dr.) i druge slobodne aktivnosti brinut će animatori te odgajatelji. O medicinskoj skrbi djece brigu će voditi zdravstveni djelatnik. Djeca će biti putno i zdravstveno osigurana.

Zainteresirani policijski službenici djecu za ljetovanje mogu prijaviti komisijama Zaklade osnovanim u svim PU, Ravnateljstvu policije i MUP-u sjedištu.

Komisije Zaklade napravit će odabir djece koju predlažu i dostaviti Upravnom odboru podatke o djeci najkasnije do 29. svibnja 2017. na mail adresu hbiocic@mup.gov.hr.

Prednost imaju djeca koja dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog statusa, koja nemaju prilike ići na ljetovanje s roditeljima, djeca samohranih roditelja ili ona, čiji je samo jedan roditelj u radnom odnosu te ona koja još nisu ljetovala u organizaciji Zaklade.

Sve troškove prijevoza, boravka i prehrane snosi Zaklada policijske solidarnosti.

Osoba za kontakt je Helena Biočić policijska službenica u Uredu glavnog ravnatelja policije, broj spec. 88 710 i  mob. 85 002. 



Pisane vijesti