Na Policijskoj akademiji predstavljena utrka "Holjevka"

Slika topvijesti/2016/veljaca/Holjevka_6.jpg

Tajnik Zagrebačkog atletskog saveza Franjo Kordić u utorak, 24. veljače, u Kinodvorani Visoke policijske škole predstavio je utrku "Holjevka".  

Foto: MUP

Tajnik Zagrebačkog atletskog saveza Franjo Kordić u utorak, 24. veljače,  u Kinodvorani Visoke policijske škole predstavio je utrku "Holjevka". Također je polaznicima i djelatnicima Policijske akademije tom prilikom premijerno pokazao i majice sa startnim brojevima koje će dobiti svi sudionici.

Riječ je o humanitarnoj utrci koju organizira Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti. Start utrke građana predviđen je 6. ožujka 2016. godine u 11 sati na zagrebačkom Mostu slobode, a cilj utrke je na Bundeku. Ova utrka spaja Stari i Novi Zagreb s ukupnom duljinom trase od 10 km. Više o utrci možete pročitati ovdje.

Organizator je omogućio sudjelovanje na utrci, bez plaćanja kotizacije, za polaznike Policijske akademije i djelatnike MUP-a. Svaki natjecatelj na poklon dobiva majicu, medalju i diplomu, dok će pojedinci u posebnim kategorijama i onim policijskim biti posebno proglašeni i nagrađeni.

Policijski službenici podatke za prijavu dostavljaju na e-mail adresu policijska_akademija@mup.gov.hr s naznakom „Holjevka 2016. - Prijava“ do utorka 1. ožujka 2016. godine.

U e-mailu je potrebno navesti  ime i prezime, klub (ukoliko niste član nijednog kluba upisujete IND.), datum rođenja, e-mail adresu, spol, ustrojstvenu jedinicu MUP-a, veličinu majice).

Franjo Kordić je izrazio zadovoljstvo što se na ovaj način podupire rad humanitarne udruge te istaknuo kako će ove godine trčati preko tisuću sudionika od čijih će se kotizacija dio prihoda uplatiti i na račun Zaklade policijske solidarnosti.

Sudionici MUP-a mogu uplatiti i dobrovoljni prilog na račun Zaklade policijske solidarnosti (IBAN: HR0723900011100332922)

Policijska akademija poziva građane da se odazovu utrci "Holjevka" te podrže polaznike, policijske službenike, kao i sve one koji će sudjelovati.



Pisane vijesti