Odazovite se i ove godine utrci "Holjevka"

Slika /slike/odazovite.jpg

Policijska akademija poziva građane da se odazovu utrci "Holjevka" te podrže polaznike, policijske službenike, kao i sve one koji će sudjelovati.

U petak 9. veljače 2018. godine  na Policijskoj akademiji  predstavljena je ovogodišnja utrka "Holjevka".

Riječ je o humanitarnoj utrci koju organizira Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti.

Start utrke građana je u nedjelju 4. ožujka 2018. godine u 11 sati  na zagrebačkom Mostu slobode, a cilj utrke je na Bundeku.

Ova utrka spaja Stari i Novi Zagreb s ukupnom duljinom trase od 10 km.

Više o utrci možete pročitati ovdje.

Trasa staze: Start na Mostu slobode * Ulica Hrvatske bratske zajednice * Dvorana Lisinski * Avenija Većeslava Holjevca (iznad Slavonske) * Most Slobode * križanje Avenije Većeslava Holjevca i ulice Jozefa Antalla * Most slobode * drugi isti krug * Cilj u parku Bundek

Organizator je omogućio sudjelovanje na utrci, bez plaćanja kotizacije, za polaznike Policijske akademije i djelatnike MUP-a. Svaki natjecatelj na poklon dobiva majicu i diplomu, dok će pojedinci u posebnim kategorijama i onim policijskim biti posebno proglašeni i nagrađeni.

Policijski službenici podatke za prijavu dostavljaju na e-mail njelovcic@mup.gov.hr s naznakom „Holjevka 2018. - Prijava“ do petka 23. veljače 2018. godine.

U e-mailu je potrebno navesti  ime i prezime, klub (ukoliko niste član nijednog kluba upisujete IND.), datum rođenja, e-mail adresu, spol, ustrojstvenu jedinicu MUP-a, veličinu majice).

Sudionici MUP-a mogu uplatiti i dobrovoljni prilog na račun Zaklade policijske solidarnosti IBAN: HR0723900011100332922.

Policijska akademija poziva građane da se odazovu utrci "Holjevka" te podrže polaznike, policijske službenike, kao i sve one koji će sudjelovati.



Pisane vijesti