Održana 72. sjednica Upravnog odbora Zaklade

Slika /slike/slika.jpg

Ovo je prilikom dodijeljena ukupna pomoć od gotovo 140 tisuća kuna. Zakladi je od plaća policijskih službenika za prošli mjesec uplaćen iznos veći od 147 tisuća kuna, dok je na računu Zaklade trenutno 732 tisuće kuna, a 800 tisuća je oročeno. Što se tiče broja policijskih službenika, više od 60 posto policajaca do sada se priključilo radu Zaklade. I dalje po broju  

Foto: Ilustracija
 
Održana je 72. sjednica Upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti na kojoj se odlučivalo o zamolbama za dodjelu pomoći policijskim službenicima.
 
Od 21 zahtjeva, 19 ih je odobreno, dok su dva odbijena jer ne udovoljavaju Pravilniku o dodjeli pomoći. Ovo je prilikom dodijeljena ukupna pomoć od gotovo 140 tisuća kuna. Zakladi je od plaća policijskih službenika  za prošli mjesec uplaćen iznos veći od 147 tisuća kuna, dok je na računu Zaklade trenutno 732 tisuće kuna, a 800 tisuća je oročeno. Što se tiče broja policijskih službenika, više od 60 posto policajaca do sada se priključilo radu Zaklade. I dalje po broju policijskih službenika prednjače PU karlovačka i PU splitsko-dalmatinska, s više od 90 posto službenika koji izdvajaju novčani prilog, dok PU dubrovačko-neretvanska i MUP u sjedištu imaju najmanji odziv policajaca u članstvu Zaklade.
 
Svima koji izdvajaju novac kako bi pomogli svojim kolegama koji su se našli u teškoj materijalnoj situaciji zahvaljujemo, a ostale pozivamo da se priključe Zakladi i svojim primjerom pokažu da je solidarnost i pružanje pomoći i potpore kolegama, znak dobrote i zajedništva.


Pisane vijesti