Održana je 118. sjednica Upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti

Slika /2021 godina/Slika 118 (2).jpg

Policijskim službenicima i članovima njihove najuže obitelji odobreno je više od 179.000 kuna pomoći

Putem videoveze, 24. studenog održana je 118. sjednica Upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti.

Raspravljeno je o 21 zahtjevu, od kojih je za njih 20 odobreno više od 179.000 kuna pomoći.

Za šest zahtjeva u kojima je riječ o teškim bolestima policijskih službenika, najčešće karcinomima s metastazama, odobreno je više od 66.000 kuna pomoći.

Za šest zamolbi policijskih službenica i službenika koji se policijskoj zakladi obraćaju zbog teških bolesti svoje djece, kojoj su nerijetko utvrđena 100-postotna tjelesna oštećenja i mnogobrojne dijagnoze, odobreno je također više od 66.000 kuna pomoći.

Kolegicama i kolegama koji su se Zakladi obratili zbog bolesti svojih supružnika, te najužim članovima obitelji u kojima je preminuo policijski službenik/ca (sveukupno tri zahtjeva) odobreno je više od 16.000 kuna pomoći.

Stradalim policijskim službenicima i policijskim obiteljima u kojima su evidentne otežane ekonomske prilike (sveukupno pet zahtjeva) odobreno je više od 31.000 tisuća kuna pomoći.

Od 1. siječnja ove godine iz fonda policijske zaklade dodijeljeno je 2.452.936,50 kuna pomoći policijskim službenicima i članovima njihove najuže obitelji.

Kontinuirani rad Zaklade policijske solidarnosti trenutno pomažu 13.372 policijska službenika koji na mjesečnoj razini iz svojih plaća izdvajaju novčane doprinose i time pomažu kolegicama i kolegama.

U ime svih korisnika policijske zaklade zahvaljujemo na potpori članovima i pozivamo one koji još nisu, da prema svojim željama i mogućnostima pristupe Zakladi policijske solidarnosti ispunjavanjem upisnice.

Upisnicu možete preuzeti ovdje te ju popunjenu dostaviti na e-mail policijska_zaklada@mup.hr .
 

Stranica