Održana je 121. sjednica Upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti

Slika /2022 godina/121. sjednica originalna veličina.jpg

Za 39 zahtjeva policijskih službenika i članova njihove najuže obitelji odobreno je više od 385 tisuća kuna pomoći

Danas 24. svibnja, videokonferencijom održana je 121. sjednica Upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti na kojoj su donesene odluke o pružanju financijske pomoći za 39 podnesenih zahtjeva policijskih službenika i članova njihove najuže obitelji.

Za 38 zahtjeva odobreno je više od 385 tisuća kuna za bolesti policijskih službenika i članova njihove najuže obitelji, stradavanja policijskih službenika i smrti te otežanih materijalnih situacija. Jedan zahtjev je Odlukom Upravnog odbora odbijen obzirom ne udovoljava Pravilniku o uvjetima i postupku za dodjelu sredstava za ostvarivanje svrhe Zaklade policijske solidarnosti.

Rad Zaklade policijske solidarnosti trenutno pomaže 13 234 policijska službenika koji na mjesečnoj razini sa svojih plaća izdvajaju novčane doprinose kako bi pomogli kolegicama i kolegama. Od 1. siječnja do 30. travnja policijski službenici izdvojili su 630.938,53 kuna pomoći.

Zakladi policijske solidarnosti možete pristupiti ispunjavanjem UPISNICE te ju popunjenu dostaviti na e-mail policijska_zaklada@mup.hr .
 

Stranica