Održana je 128. sjednica Upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti

Slika /2023 godina/128. sjednica UO.jpg

Za pomoć policijskim službenicima i članovima njihove najuže obitelji odobreno je više od 35 tisuća eura

U utorak, 25. travnja, održana je 128. sjednica Upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti na kojoj su donesene odluke o pružanju financijske pomoći za 31 podnesen zahtjev za pomoć policijskim službenicima i članovima njihove najuže obitelji.

Za 27 zahtjeva odobreno je više od 35 tisuća eura pomoći, dok su dva zahtjeva odbijena jer ne udovoljavaju Pravilniku o uvjetima i postupku za dodjelu sredstava za ostvarivanje svrhe Zaklade policijske solidarnosti, te dva zahtjeva čekaju dodatno pojašnjenje nadležne komisije iz Policijskih uprava.

Potporu radu Zaklade policijske solidarnosti trenutno pruža 13.034 policijskih službenika (64,11%) koji s ciljem pružanja pomoći kolegicama i kolegama sa svojih plaća izdvajaju dobrovoljne mjesečne novčane iznose.

U ime zakladnih tijela i svih korisnika naše policijske zaklade, zahvaljujemo svima koji svojim doprinosom participiraju u Zakladi policijske solidarnosti te ostale pozivamo da se ispunjavanjem upisnice i njezinom dostavom na e-mail policijska_zaklada@mup.hr uključe u humanitarni rad Zaklade policijske solidarnosti.

 

Stranica