Održana je humanitarna utrka 3. Memorijal Ivana Todorića u Valbandonu

  • Slika /2023 godina/IT/1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Sredstva od kotizacija u iznosu od 3.628,00 eura donirana su Zakladi policijske solidarnosti

U sportskom duhu, kroz zabavu, smijeh i druženje, u Valbandonu se oko 300 sudionika humanitarne utrke i njihovih navijača prisjetilo tragično stradalog policijskog službenika Ivana Todorića. Ivan je bio djelatnik Policijske postaje Pula-Pola koji je prije četiri godine, 22. rujna, stradao u prometnoj nesreći prilikom dolaska na posao. Stradao je u policijskoj odori uz koju je, kao policijsko dijete, odrastao i koju je ponosno nosio.
 
Trkači su se natjecali u kategoriji građana i policije, a ciljnu ravninu prešla su 223 trkača, dok su se preostali odlučili rekreativno prošetati.
 
Najbolji na kraćoj stazi u kategoriji građana bili su Luka Kljajić i Nina Lazarić, dok su u kategoriji policije slavili Renata Dobrec i Jurica Fapali.
 
Na dužoj stazi u kategoriji građana najbolji rezultat ostvarili su Matija Lisec i Marina Juranić, dok su u kategoriji policije najbolji bili Nives Šimić i Marko Sambol.
 
Nagrade najboljim trkačima uručili su Ivanov otac Zlatko Todorić, zamjenica predsjednika upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti Gordana Bušić - Vojnović, ispred Policijske uprave istarske načelnik Sektora za javni red i sigurnost Mladen Blašković, ujedno i predsjednik Udruge specijalne jedinice policije BAK Istra, zatim načelnik Policijske postaje Pula-Pola Vjekoslav Vukšić i direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj.
 
Humanitarnu utrku 3. Memorijal Ivana Todorića organizirali su Policijska uprava istarska, Atletski savez Istre, Regionalni klub IPA Istra, Udruga specijalne jedinice policije BAK Istra i Turistička zajednica grada Pule, povodom Dana policije i pete godišnjice smrti policijskog službenika Ivana Todorića, kako bi se obilježilo sjećanje na stradalog Ivana i promovirali zdravi stilovi života, odnosno sportsko-rekreativne aktivnosti.
https://istarska-policija.gov.hr/vijesti/vijesti/odrzana-humanitarna-utrka-3-memorijal-ivana-todorica/32085
 
 
Čestitamo svim sudionicima utrke i zahvaljujemo svima koji su svojim dolaskom odali počast Ivanu Todoriću i pomogli radu Zaklade policijske solidarnosti!

Pisane vijesti