U Vrbovcu održan Memorijal „Matko Maršić“

Slika /slike/matko_marsic.JPG

Natjecanje osim edukativnog sadržaja te iskazivanja počasti na preminulog kolegu, imalo je i humanitarni karakter jer će prihod od kotizacija biti uplaćen u rad Zaklade policijske solidarnosti

U organizaciji Sekcije streljaštvo Policijske akademije, u nedjelju, 18. ožujka na strelištu Vrbovec, održano je sada već tradicionalno natjecanje u streljaštvu pod nazivom Memorijal „Matko Maršić“.

Natjecanje je održano petu godinu za redom, a već tri godine održava se u spomen i sjećanje na iznenada preminulog policijskog službenika Matka Maršića koji nas je napustio u veljači 2015. godine, a veći dio svoje 20-godišnje karijere radio je kao instruktor i predavač policijskih stručnih predmeta naoružanja i gađanja.

Prvenstvo se sastojalo od preciznog, brzog i situacijskog gađanja, a sudjelovalo je 119 natjecatelja formiranih u 35 ekipa. Kategoriju polaznika činili su isključivo polaznici Policijske škole "Josip Jović", dok su kategoriju djelatnika činili djelatnici Policijske akademije i "prijatelji" Policijske akademije.

Natjecanje osim edukativnog sadržaja te iskazivanja počasti na preminulog kolegu, imalo je i humanitarni karakter jer će prihod od kotizacija biti uplaćen u rad Zaklade policijske solidarnosti.

Najboljim natjecateljima nagrade su uručili zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša, načelnik Policijske akademije Dubravko Novak, a ceremoniji uručenja bili su prisutni voditeljica Policijske škole "Josip Jović" Renata Odeljan i pomoćnik voditeljice Policijske škole Dane Trkulja.

Rezultate natjecanja možete saznati ovdje.



Pisane vijesti