Upravitelj Zaklade posjetio djecu u Ljetnom kampu u Valbandonu

  • Slika /2019/valbandon2/IMG-2dc14b7c3146c5ac331d34fda7bbc4ef-V.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Upravitelj Novak pozdravio je djecu, pohvalio ih za dobro ponašanje te uz podjelu raznih slatkiša, zaželio im je dobru zabavu do kraja kampa

Upravitelj Zaklade policijske solidarnosti i načelnik Policijske akademije Dubravko Novak posjetio je danas poslijepodne djecu u Ljetnom kampu u odmaralištu MUP-a u Valbandonu.

Od 22. do 30. lipnja 132 djece policijskih službenika iz cijele Hrvatske, od četvrtog do osmog razreda osnovne škole, ljetuje u devetom Ljetnom kampu Zaklade policijske solidarnosti.

Upravitelj Novak pozdravio je djecu, pohvalio ih za dobro ponašanje te uz podjelu raznih slatkiša, zaželio im je dobru zabavu do kraja kampa. U pratnji načelnika Novaka bila je njegova pomoćnica Mirjana Abramović i načelnik Policijske uprave istarske Božo Kirin. 

Ljetovanje početkom svakog ljeta organizira Zaklada policijske solidarnosti, a za djecu je svakoga dana organiziran cjelodnevni program, koji osim kupanja i sunčanja obuhvaća različite igre, natjecanja, radionice i izlete za što se brinu odgajatelji i animatori. Za medicinsku skrb djece brine djelatnica Doma zdravlja MUP-a.

Svi neplivači, kojih je ove godine jedanaestero, pohađaju školu plivanja koju vode pripadnici riječke Specijalne jedinice policije, koji su ujedno i iskusni treneri plivanja.

Sve troškove ljetovanja snosi Zaklada policijske solidarnosti, a projekt se provodi od 2011. godine. Dosad je na opisani način ljetovalo više od tisuću djece iz cijele Hrvatske.

Stranica