Utrka HOLJEVKA – Zagrebački atletski savez i Zaklada policijske solidarnosti

Slika topvijesti/2015/veljaca/TV_holjevka.jpg

Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti 8. ožujka organizira utrku građana na 10 km, popularno nazvanu "Holjevka". Start utrke je na zagrebačkom Mostu slobode, a cilj utrke je na Bundeku, a trasa spaja novi i stari Zagreb. 

Foto: MUP

Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti 8. ožujka organizira utrku građana na 10 km, popularno nazvanu "Holjevka".  Start utrke je na zagrebačkom Mostu slobode, a cilj utrke je na Bundeku,  a trasa spaja novi i stari Zagreb.

U utrci će sudjelovati 1000 građana od čijih će kotizacija Zagrebački atletski savez donirati Zakladu policijske solidarnosti simboličnim iznosom.

Organizator je omogućio i sudjelovanje u utrci za 150 pripadnika policije (polaznika Policijske akademije i djelatnika MUP-a). Svaki natjecatelj utrke na poklon dobiva majicu, medalju i diplomu, dok bi pobjednici u pojedinim kategorijama i onim policijskim bili i posebno proglašeni te nagrađeni.

Obzirom da su policijski službenici izuzeti od kotizacije ideja je da svaki prijavljeni za utrku simboličnim iznosom pridonese humanitarnoj noti  ove utrke i to uplatom dobrovoljnog priloga koji će se uplati na račun Zaklade.

Zainteresirani polaznici Policijske akademije za prijave se mogu javiti gospođi Maji Krajcar, dok se zaposlenici MUP-a mogu prijaviti gospodinu Damiru Maračiću (dmaracic@fkz.hr) ili Heleni Biočić (hbiocic@mup.gov.hr) najkasnije do 4. ožujka 2015.



Pisane vijesti