Videokonferencijom održana 119. sjednica Upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti

Slika /slike/br. 3 (2) - resized s.png

Za 36 zahtjeva policijskih službenika i članova njihove najuže obitelji odobreno je više od 310.000 kuna pomoći

Danas, 12. siječnja, putem videoveze održana je 119. sjednica Upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti na kojoj su donesene odluke o pružanju financijske pomoći za 37 podnesenih zahtjeva policijskih službenika i članova njihove najuže obitelji.

Za 36 zahtjeva odobreno je više od 310.000 kuna, dok je jedan zahtjev odbijen jer ne udovoljava Pravilniku o uvjetima i postupku za dodjelu sredstava za ostvarivanje svrhe Zaklade policijske solidarnosti.

Za 15 zahtjeva policijskih službenika koji su se policijskoj zakladi obratili zbog teških oboljenja, odobreno je više od 164.000 kuna pomoći.

Za 11 zahtjeva kojima policijski službenici traže pomoć zbog teških oboljenja najužih članova obitelji (djeca i supružnici) odobreno je više od 87.000 kuna pomoći.

Policijskim obiteljima u kojima su evidentirane otežane ekonomske prilike, stradavanja policijskih službenika i obiteljima kojima je preminuo policijski službenik, sveukupno 10 zahtjeva, odobreno je više od 59.000 kuna pomoći.

Potporu radu Zaklade policijske solidarnosti pruža 13 428 policijskih službenika koji sa ciljem pružanja pomoći potrebitim kolegicama i kolegama sa svojih plaća izdvajaju mjesečne novčane doprinose.

Zakladi policijske solidarnosti možete pristupiti ispunjavanjem UPISNICE te ju popunjenu dostaviti na e-mail policijska_zaklada@mup.hr .

Stranica