Zaklada darovala knjige za Šibenčane

  • Slika
  • Slika

U sklopu projekta „Knjigama do osmijeha“, policijski službenici Policijske uprave šibensko-kninske u ime Zaklade policijske solidarnosti Udruzi „Kamenčići“ u Šibeniku i Osnovnoj školi „Čista Velika“ darovali su knjige i slikovnice.  

Foto: PU šibensko-kninska

 sklopu projekta „Knjigama do osmijeha“, policijski službenici Policijske uprave šibensko-kninske u ime Zaklade policijske solidarnosti Udruzi „Kamenčići“ u Šibeniku i Osnovnoj školi „Čista Velika“ darovali su knjige i slikovnice.

Predstavnici Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Šibensko-kninske županije „Kamenčići“ Daniri Borak je uručeno 20 knjiga i 20 slikovnica za djecu i mlade, članove Udruge koja se u ime svih članova zahvalila na donaciji, a ovaj mali znak pažnje je dokaz da policija misli i na djecu i mlade s poteškoćama.
 
Osnovnoj školi „Čista Velika“ je darovano 100 knjiga za njihovu školsku knjižnicu ravnatelju Marijanu Belamarić, a djeca su policiji zahvalila svojim osmjesima i prigodnim programom.
 
Zaklada policijske solidarnosti je osnovana 2005. u svrhu promicanja humanitarnog djelovanja i potpore policijskim službenicima prilikom svih oblika stradavanja i ugrožavanja njihovog socijalnog položaja, a ovim darivanjem smo još jednom potvrdili želju Zaklade za širenjem humanitarnog djelovanja i izvan policije i promoviranjem kulture čitanja naših najmlađih.
 
 
 
 
 


Pisane vijesti