Zaklada poklonila knjige osnovnim školama

  • Slika
  • Slika

Zaklada policijske solidarnosti uspješno provodi akciju "Knjigama do osmijeha", donirajući knjige i slikovnice vrtićima, školama, dječjim odjelima bolnica, sigurnim kućama i drugim ustanovama koje skrbe o djeci na području cijele države.  

Foto: PU šibensko-kninska / MUP

U sklopu akcije „Knjigama do osmijeha“, Zaklada policijske solidarnosti poklonila je 150 knjiga školske lektire Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku.

U ime Zaklade, ravnateljici škole, sestri Mandici Starčević, knjige je uručio Mato Topić, policijski službenik Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom, uz prisustvo načelnika Policijske uprave šibensko-kninske, Ivice Kostanića i župnika Stipe Perkova.

Ravnateljica škole zahvalila je na donaciji, koja znači i proširenje školske knjižnice, a ujedno i poticaj djece na čitanje knjiga.  

Također, Zaklada je donirala 220 knjiga Osnovnoj školi Matka Laginje iz Zagreba. Knjige je primio ravnatelj škole, profesor Božidar Bilafer, a u ime Zaklade uručio ih je policijski službenik Mario Culej iz Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju.

Akciju „Knjigama do osmijeha“ Zaklada policijske solidarnosti uspješno provodi od 2011. godine, donirajući knjige i slikovnice vrtićima, školama, dječjim odjelima bolnica, sigurnim kućama i drugim ustanovama koje skrbe o djeci na području cijele države. 



Pisane vijesti