Zaklada policijske solidarnosti organizira ljetovanje za djecu svojih članova

Slika topvijesti/2013/lipanj/Polic.solidarnost_tx.jpg

Danas, 19. lipnja u jutarnjim satima, djeca iz svih dijelova Hrvatske, među kojima su i četiri djevojčice i četiri dječaka iz Međimurja, krenula su put Dramlja gdje će provesti deset dana u zajedničkom druženju.

Foto: PU međimurska

Zaklada policijske solidarnosti i ove je godine nastavila sa organiziranjem ljetovanja za djecu policijskih službenika slabijeg imovinskog statusa, djecu iz višečlanih obitelji i onu samohranih roditelja.

Danas, 19. lipnja u jutarnjim satima, djeca iz svih dijelova Hrvatske, među kojima su i četiri djevojčice i četiri dječaka iz Međimurja, krenula su put Dramlja gdje će provesti deset dana u zajedničkom druženju uz kupanje, izlete, školu plivanja, razne zabavne i edukativne radionice, natjecanja u više disciplina poput „Supertalenta“, “Dramalj traži zvijezdu“, „Masterchef“ ili „CSI Dramalj“. Tijekom ljetovanja i ove će im se godine pridružiti i gosti iznenađenja.

Zaklada policijske solidarnosti osnovana je radi pružanja pomoći policijskim službenicima koji se suoče sa izvanrednim zdravstvenim ili materijalnim potrebama, ali uz to se i ove godine našlo sredstava koja će usrećiti mnogo djece. Zaklada se   financira dobrovoljnim prilozima policijskih službenika i donacijama.  

Sretan put i dobar provod malim predstavnicama Policijske uprave međimurske poželjeli su zamjenik načelnika Policijske uprave međimurske Danijel Mikulić i član Komisije Zaklade za policijsku upravu, Krunoslav Fekonja. 



Pisane vijesti